Eetproblematiek

 

 

 

Uit ervaring weet ik wat het is om afhankelijk te zijn van de drang naar eten of de behoefte om te compenseren. Jarenlang heb ik zelf geworsteld met binge eating disorder (overmatig eten zonder te compenseren). Hierdoor weet ik wat het is om afhankelijk te zijn van de drang naar eten of de behoefte om te compenseren. Inmiddels ben ik zelf al meer dan 50 kilo op eigen kracht afgevallen en heb nog een stuk te gaan maar ben al wel lang uit mijn eetstoornis. Nog iedere dag ben ik dankbaar dat ik niet meer afhankelijk ben van de drang naar eten en het gedrag en het handelen wat daarmee gepaard gaat. Iedere verslaving gaat gepaard met pijn en verdriet. Samen met jou ga ik op zoek naar welke gedachten en oorzaken jou in de eetproblematiek houden. We gaan kijken naar de werkelijke pijn en welk gedrag jij jezelf hebt aangeleerd om er mee om te gaan en je verkeerde eetgedrag te veranderen.

 

We gaan je anders leren kijken naar je pijn en naar wie je werkelijk bent en zo stap voor stap je gedrag wijzigen. Daarnaast heb ik inmiddels als therapeut met diverse voedingsopleidingen vitaliteitschoaching en gewichtsbeheersing  tips om jezelf beter te gaan voeden niet alleen met voeding voor je lichaam maar ook emotioneel om je op een gezonde manier te gaan voeden.

Ook kijken we naar hoe je naar je zelf kijkt en de schaamte die meestal op je eetstoornis zit.

Ik behandel alleen boulimia en binge eating disorder. Voor anorexia cliënten verwijs ik door.

We gaan kijken wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt.

 

Resultaat:

Geen afhankelijkheid meer van je eetproblematiek en je weer vrij voelen.

Opbouwen van zelfverzekerdheid en vertrouwen in jezelf.

Genoeg tools in handen voor het omgaan met moeilijke situaties.

Weten welke gevoelens, issues, pijn onder je eetproblematiek schuilen en daardoor verwerkingrealiseren en beter in balans komen met deze issues.

Adresgegevens:

Carol Ann van Eijck

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@praktijkjij.nl

Deze site hoort bij www.carolann.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Eetproblematiek
  • Roken
  • Angsten
  • Relatiestress
  • Burnout
  • Stress