Hallo! Ik ben Carol en ik was klaar met de stress in mijn leven.

Ik zie dat heel veel mensen het moeilijk vinden om hun eigen wijze weg te gaan en niet durven te staan voor wie ze werkelijk zijn. Ze laten zich weerhouden door onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen. Vaak handelen we vanuit de verwachting van anderen (de maatschappij, je partner, je opvoeding) maar niet vanuit je eigen gevoel. We moeten zoveel en raken uit verbinding, de stress neemt toe en soms leidt dat zelfs tot een burnout. In ieder geval leidt het ertoe dat je veel bezig bent met wat je eigenlijk niet wil in plaats van wat je wel wil.

Ik heb jaren lang als HR-manager in het bedrijfsleven gewerkt en door het bovenstaande ben ik mijn eigen wijze weg gegaan via opleidingen op het gebied essence, stressmanagement, counselling, coaching, healing en voeding, traumatherapie en lichaamsgerichte psychotherapie (gediplomeerd).

In 2011 ben ik mijn eigen praktijk gestart en heb al veel cliënten kunnen helpen met het vinden van hun eigen wijze weg en het bereiken van een beter passende invulling van hun leven.

Ik wil jou helpen om jezelf  weer te verbinden met jezelf en van daaruit kun jij oogsten, doen wat jij wil en kun jij je werkelijke verlangens waarmaken.

Missie: Als coach, therapeut en trainer werk ik vanuit míjn kennis, mijn intuïtie, mijn emoties, en vanuit mijn hart. Zoals gezegd: zo kan ik veel meer zien en jou helpen jouw hart, je verbinding met je zelf te openen. Daardoor worden verlangens, wensen en doelen helder. Van daaruit kun je werken aan het realiseren ervan.

 

Adresgegevens:

Carol Ann van Eijck

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@praktijkjij.nl

Deze site hoort bij www.carolann.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Eetproblematiek
  • Roken
  • Angsten
  • Relatiestress
  • Burnout
  • Stress