Privacybeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op  31 maart 2022.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Praktijk Jij. U dient zich ervan bewust te zijn dat Carol Ann van Eijck niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Carol Ann van Eijck respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van mijn diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor één van mijn diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Carol Ann van Eijck of die van een derde hostingpartij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

 

Communicatie

Wanneer u email of andere berichten naar Carol Ann van Eijck verzendt, is het mogelijk dat die berichten bewaard worden. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Carol Ann van Eijck of die van een derde hostingpartij.  Deze gegevens worden niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover Carol Ann van Eijck beschikt.

 

Cookies

Er worden op deze website geen gegevens verzameld, via cookies, voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Er wordt geen informatie verzameld of gebruikt  voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij  van tevoren uw toestemming hiervoor is verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Carol Ann van Eijck is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

 

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij opnemen.

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan mij is verstrekt tenzij die om belasting technische redenen (bewaartermijn zoals facturen) bewaard dient te blijven.

 

Vragen en feedback

Er is regelmatig controle of Carol Ann van Eijck aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met mij opnemen.

Carol Ann van Eijck

Adresgegevens:

Carol Ann van Eijck

De Lepelaar 14

8081 ZZ  ELBURG

Tel. 06-40210067

Email: info@praktijkjij.nl

Deze site hoort bij www.carolann.nl

BTW nr. nl002139382b38

KvK 53848578

Specialisaties:

  • Eetproblematiek
  • Roken
  • Angsten
  • Relatiestress
  • Burnout
  • Stress